Covid-19-tiedote  Lue lisää

BikeRadar valitsi Defy Advancedin Pro Bike of the Year -palkinnon saajaksi!

maanantai 20. toukokuuta 2024

Tuotteet

Defy Advanced Pro nappasi kaksoisvoiton BikeRadarilta ja Cycling Plus -kumppanijulkaisulta vuoden 2024 Bike of the Year Awards -kilpailussa, jossa se sai huippuarvostelut sekä endurance- että maantiepyöräkategorioissa.

BikeRadar ja Cycling Plus valitsivat parhaat ehdokkaat vuoden 2024 maantiepyörien joukosta ja panivat ne koetukselle 16. vuosittaisen Bike of the Year -palkinnon saajaksi. Kaikista testatuista malleista Defy Advanced Pro nousi selväksi voittajaksi. Se ansaitsi täydet 5/5 pisteet Cycling Plus -julkaisussa ja voitti sekä Endurance Bike of the Year että Road Bike of the Year -tittelit. Kokonaisvoitto oli viides Giantille, joka on kerännyt eniten voittoja vuosien varrella verrattuna muihin merkkeihin.

Warren Rossiter, yksi BikeRadarin teknisistä toimittajista, kertoi että Defy Advanced Pro 2 -malli valittiin 24 maantiepyöräehdokkaan ja viiden endurance-pyöräehdokkaan joukosta, koska se tajoaa puhtaan maantieajoelämyksen voittamattomalla sekoituksella tehokkuutta, arvoa ja mukavuutta.

Endurance-kategoriassa Defy Advanced Pro voitti Canyon Endurace CF SLX 8 Di2:n, Cinelli Pressure ADR 105di2:n, Lauf Utald Forcen ja Specialized Roubaix Compin. Jokainen pyörä käytettiin kahden tunnin koeajolla, jonka jälkeen ne laitettiin tositoimiin monipuolisella 132 km:n reitillä erilaisissa olosuhteissa.

Rossiterin arvostelukriteerit koostuivat ajo-ominaisuuksista, pyörien varusteluista, niiden arvosta ja lisäksi siitä, kuinka paljon hän nautti niillä ajamisesta. Defy Advanced Pro nousi selväksi voittajaksi.

Useat eri elementit pyörän suunnittelussa laittavat Defy Advanced Pron ajolaadun muiden edelle. Niihin kuuluu esimerkiksi D-Fuse-satulatolppa ja kevyt Contact D-Fuse -ohjaustanko, jossa on D-mallinen muotoilu.

Tuloksena on vakaa ja mukava pyörä, joka toimii kilpapyörän tasolla. Paketin täydentää jokaisen Defy-mallin suuret 32 ??mm:n renkaat, jotka tarjoavat tehokkuutta, pitoa ja monipuolisen hallinnan.

Lue lisää Defy Advanced Prosta ja sen teknisistä ominaisuuksista täältä.

Koko arvostelu on luettavissa BikeRadar -verkkosivustolta.

Jaa